29 APRIL

IGÅR: 79,6 kg
IDAG: ?
MÅL: 69 kg

Är bortrest så hade inte tillgång till våg idag. Kommer hem på söndag, då kan jag uppdatera mig lite!
Gårdagens träning: gym.
Dagens träning: promenad, 5 km.
Dåligt med träning nu, men har haft grymt mycket läxor!

28 APRIL

IGÅR: 79,0 kg
IDAG: 79,6 kg
MÅL: 69 kg

Ingen panik. Är inte orolig över viktuppgången. Tränade ju inte igår så. Men mot nya tag!

27 APRIL

IGÅR: 79,4 kg
IDAG: 79.0 kg
MÅL: 69 kg

Kommer inte hinna träna något idag. Kroppen får ha en vilodag idag. Det kan behövas. Jag körde hårt med kroppen igår. I morgon ska jag också köra hårt! Eller hårt och hårt. Ska träna på gymmet. Då ska jag få träningsvärk i armarna! Vi hörs!

DAGENS TRÄNING

Cyklat 5 km, ridit, gymmat en timme och tränat innebandy.
Helt okej.
Det sköna är att jag är inte ens sugen på att äta godis, glass, tårta, vitt bröd eller annat onyttigt. Det känns så bra att mitt sötsug är helt borta. Och om jag inte är sugen på sötsaker, varför ska jag då äta dem?!
Kenza. Sjukt snygg kropp. Jag dör.

26 APRIL

IGÅR: 79,8 kg
IDAG: 79,4 kg
MÅL: 69 kg

Det går mot rätt håll nu!

CYKELTUR

Jag tog en cykeltur på 1,7 km istället. Skulle ha gymmat men tyckte det var för fint väder... Men hoppas att jag får lite kondis och lite mindre fett tack vare detta. Vågen vill göra sitt i morgon. See you then.

SKRÄMSELBILDER

Celluiter. Inte så fräscht. Som tur är har jag aldrig haft såhär...
Mina lår skulle gärna få krympa lite (inte jag på bilderna!) Det är så fult när "ljumskfläsket" gnider emot varandra, USCH.
Riktigt snygga ben och .. LÅREN :D Säkert redigerade också, men.. De här hade riktigt schysst form:D

BILRINGAR

Det absolut fulaste jag vet är mina bilringar... vill bli av med dem så fort som möjligt.... och det dallriga på magen.. men det kommer att komma så fort som mina kg minskar! tycker redan att min mage börjar bli mindre dallrig, det är ju alltid något! :D
Mitt mått runt mina bilringar har minskat med 3 cm på två veckor!
Mitt midjemått har minskat med: 2 cm!

DET ÄR PÅ RÄTT VÄG NU. DET ÄR BARA ATT FORTSÄTTA LIKADANT!

25 APRIL

IGÅR: 79,8 kg
IDAG: 79,8 kg
MÅL: 69 kg

Skönt att man är under 80-strecket! Nu är nästa delmål 75 kg. Jag vet inte när jag vägde så "lite" sedan.. Det är ju ganska mycket för många, men ha i åtanke att jag är en bra bit över 180 cm lång också...

Idag har jag ätit en kiwi till frukost och ett äpple. Legat och solat utomhus. En kropp med solbränna bli en lite snyggare kropp, och det är ju drömkroppen jag vill åt! Jag vill aldrig skämmas över att säga hur mycket jag väger igen... Till lunch blev det en liten portion med potatisgratäng, och mer frysta grönsaker, gurka och kalvstek (proteiner!). Sedan till kvällsmat får det nog bli knäckemacka med keso och två kokta ägg.

Ska rida idag. Och cykla över en mil. . Det bli en vettig träningsdag idag. Får inte glömma mina 100 situps heller som jag gör varje kväll innan jag lägger mig.

Tips: Ha en bild på en snygg kropp nära till hands! Då blir du jävligt motiverad till att träna:D Här är mina bilder som jag kollar på ibland när motivationen inte är på topp:
Hellre lite för vältränad än massa fett!
SNYGG KROPP, BLI MIN!

24 APRIL

IGÅR: 80,4 kg
IDAG: 79,8 kg
MÅL: 69 kg

Frukost: två fullkornmackor med keso och kiwi på
Lunch: McFeast (var tvungen, mina polare ville gå på Donken) men bytte ut pommesen till minimorötter
Kvällsmat: två fullkornsmackor med tonfisk på

Idag tränade jag helt okej. Jag red en sväng ute i skogen och cyklade 8 km i skogen (var helt slut efter cyklingen). Efter att jag hade cyklat så åt jag en kiwi och en proteindrink, Whey-100 choklad + 1 msk choklad (Whey är inte alls gott!) + ca 3 dl mjölk.

Tips: Jag har bestämt mig att jag inte får äta något efter kl 21. Det är för att annars är risken att man småäter hela tiden, you know the feeling!

MIN RESA HITILS

VIKT FRÅN BÖRJAN: 85 kg
MÅLVIKT: 69 kg
VIKTSKILLNAD: 16 kg
NUVARANDE VIKT: ca 80 kg.
Och det ska bli ett par kilon till! Målet ÄR 69 kg, men känner jag mig nöjd med 72 kg, så bli jag ju nöjd med det. Jag vill INTE bli lika stor som 85 kg igen i alla fall! USCH.

PÅPEKNING.

Jag vill dock påpeka att jag vet vad jag håller på med. Jag har läst kurser i ämnet och har folk i min omgivning som kommer reagera på om det kommer gå alldeles för långt. Det vet jag att det inte kommer göra, men ni behöver ju inte klaga på att jag kommer bli Kissie-2  som äter barnmat och dricker citronvatten till frukost ;)
Detta är bara så jävla SKABBIGT.

NY BLOGG.

Hej och välkomna till min blogg. Denna har jag skapat för att ha koll på min träning och mina delmål. Mitt första delmål är uppnått, äntligen! Jag kommer vara helt anonym för att... Jag vet inte, jag bara vill det ;D Vi får se hur flitig jag kommer vara, men jag vill fasen få min drömkropp som jag vet att jag kan få!

Välkommen till Resan Till Drömkroppen.

RSS 2.0