BLIR GALEN

Hade tänkt att ladda upp en bild på mig från stranden igår, men det vill sig inte med uppladdningen >< gaaaah, palla blogg.se när problemet fortfarande finns kvar >< har varit såhär nu i... hmm... fyra dagar >< BLÄ.

VILL VÄGA MIG

Jag vill väga mig >< Det känns som att jag har gått upp i vikt>< Vet dock inte varför för jag äter sallader två gånger om dagen och annars är det lite yoghurt och frukt till. Så äter nyttigare här på Gotland än vad jag gör hemma. Men vill ändå väga mig så jag har koll så jag inte ökar i vikt >< Men om två veckor, typ, vet jag hur domen blir!

Har legat och solat (blivit brun :D weeeiiih!) och badat lite! Nu ska jag ut och cykla 1,2 mil och röra på fläsket!

VATTENMELON

Det är min nya passion! Fy satan vad gott det är på sommaren :D Har förresten bränt ryggen... Men i morgon ska jag sola bort den fula brännan (y)

DAGENS.

FRUKOST: yoghurt med jordgubbar och passionsfrukt
LUNCH: kyckligsallad/fruktsallad; kyckling, sallad, annanas, mango, vattenmelon, tomat, paprika
MELLIS: två knäckemackor med kaviar, vattenmelonsskiva och ett äpple.
KVÄLLSMAT: två vattenmelonsskivor och lite yoghurt med typ 4 jordgubbar

TRÄNING:
- promenad, ca 60 min med vikter om handlederna, så jag har tränat axlarna statiskt, samt har träna biceps och nacke, genom att lyft och rört armarna upp och ner och hållt statiskt åt sidorna. Det kommer smaka mumma för axlarna i morgon!

CHILL

Då har man handlat och gått en liten promenad. Jag passade på att shoppa lite med :) Hittade en Adidaströja på 50% rea! Gissa storleken då? SMALL. Den ni :D

Dagens,
FRUKOST: inget
LUNCH: skink- och champinjonpaj
MELLIS: två knäckebröd med två skivor ost
KVÄLLSMAT: två knäckebröd med ost + jordgubbar och yoghurt

Träning,
20 min promenad
100 situps

Jag är nöjd över intaget :) Och att mina klädesstorlekar går neråt :D Träningen får bli bättre när jag kommer hem till min kära häst, cykel och gym! Längtar riktigt mycket efter min CYKEL. Tänk att få cykla två mil nu... Underbart!
Låt mitt magfett försvinna så jag kan få stoltsera med mina magrutor. Snälla magrutor, kom fram! Jag vet att ni vill synas.

MOT AFFÄREN

Nu ska jag till mataffären och köpa mat som behövs. Yoghurt, keso, kokosflingor, jordgubbar, vattenmelon, knäckebröd och sådant :) Är dock hungrig som en jude (inte bra att handla mat och vara hungrig..) men ska tänka på att när jag kommer hem från Gotland vill jag inte se 69 kg på vågen. Vi hörs!
Ska även kolla på bikinis. Se om någon bikini matchar till mitt fläsk på magen ><

VÄNTAR PÅ BÅTEN

Dongeln fungerar! Ser nu båten komma i hamn. Vi får åka på om en halvtimme-timme typ. Ska köpa en räkmacka på båten (vrålhungrig!). Hoppas bara att det finns med mörkt bröd. Kommer dööööö lite annars ><

SÅ HÄR ÄR DET

Min vikt står stilla. Kan inte väga mig på över två veckor nu, men men! När jag kommer tillbaka! Då blir det intressant att ställa sig på vågen, herre gud :D

Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera under dessa två veckor, men lite ska det allt bli :) Vet ej om jag har trådlöst, eller om dongeln kommer fungera. Vi får se!

25 JUNI

IGÅR: 69,0 kg
IDAG: 68,6 kg
MÅL: 65,0 kg

Nu har jag packat färdigt och snart ska vi åka. Kommer sakna min häst, min pojkvän och min käre cykel! Men jag har med mig skor, så jag får se till att gå mycket. Måste röra på mig! Jag vill gärna nå min målvikt INNAN sommaren är slut. Jag vill gärna kunna spänna magrutorna INNAN sommaren är slut. Jag har inte mycket kvar (om man tänker på att jag började på 85 kg..)... Men jag känner mig ändå tjock. Måste bli smalare. Och snyggare.

Min farsa sa nyss; "Du börjar bli benig! Du får snart gå upp i vikt för du börjar ju se sjukling ut!" >< Jävla gubbe >< Återigen så är det okeey att säga till en smal att man är benig. Men han kan inte säga till min morsa att ho borde gå ner 30-40 kg ;O JAG FATTAR INTE LOGIKEN.

Hellre se lite för benig ut, än att se lite tjock ut.

MIDSOMMAR

Skönt att det bara är en gång om året. Nu behöver man inte dricka på ett tag framöver. Nu ska jag packa, för ikväll åker jag till Gotland!

GRILLAT O FERRE

Nu ska vi grilla! Jag har gjort en sallad ala kylskåpsrensning. Sallad, jordgubbar, vattenmelon, paprika, tomat, gurka och nyplockade smultron fick blandas ihop :D Ser riktigt gott ut, men det blev en salig blandning :) Sedan ska jag duscha och fixa mig inför festen :)

Nu när jag har tappat så mkt i vikt, så kommer det bli intressant att se hur mycket jag kommer tåla att dricka ikväll;D Jag tror inte mycket, naajs :D

69 KG

Första målvikten nådd, 69 kg. Nu ser jag ut såhär:
Snart är jag nere på 65 kg :D

GLAD MIDSOMMAR!

Hoppas ni får en bra midsommar! Inte för regnig bara:) Jag ska fira det med lite potatis och makrill (äter inte sill...) och sedan ska jag packa som en galning (åker till Gotland i morgon. Kommer inte kunna väga mig på två veckor:O Kommer allvarligt talat att avlida><) och på kvällen ska vi grilla innan jag och min pojkvän åker in på en fest :) Får se om det blir någon dricka eller så. Tror knappt det. Är inte sugen på att festa för tror inte att ferren kommer bli såååå najs. Men jaja.  Glad midsommar! Sköt om er!

24 JUNI

IGÅR: ? (innan resan: 69,2 kg)
IDAG: 69,0 kg
MÅL: 65,0 kg

Skönt att väga sig och att inte vågen visar för höga siffror! :D Jag trodde jag låg över 70-71 >< Men underbart! Har inte gått upp något under resan. Trots att jag har käkat pizza och pasta (underbar pasta!). Förut orkade jag en hel pizza och lite till, nu orkar jag knappt 3/4 :D Härligt att se att min magsäck har krymt ^^

Men nu är jag tillbaka i Sverige. Sallader (mums!), träning (äntligen!) och nya kilon ska tappas:) Nu kör vi!

HALLÅ ALLA!

Ni har väl inte glömt bort den här bloggen nu, va? Inte? Härligt!
Jag är i alla fall hemma efter en underbar resa i Rom! Laddar nu över bilder på datorn (det tar tid....) och ska kolla om det blev någon bra ;) Ska ladda upp någon/några bilder snart, som jag har lovat:) Men nu är jag jättetrött och jag hoppas ni förstår att jag inte orkar med det nu :)

Ska bli spännande att se vad vågen visar i morgon... Ciao!

I JUST

I just want to be thin and beautiful.
magrutor<3

HOPPAS ATT NI...

.. sköter er här hemma ;) Inga massa onödiga kalorier hit och dit, va? :)

ITALIEN

Tidsinställt.
Nu lyfter planet mot Rooooom, wiiiiie! :D

19 JUNI

IGÅR: 68,8 kg
IDAG: 68,8 kg
MÅL: 65,0 kg

Träning: styrketräning 1 timme och så skurat stallet, puuh. Har käkat massa vattenmelon ikväll så min mage är som en boll nu ;D

I morgon åker vi till Italien :D:D Så det blir en tidig kväll idag, för vi ska upp supertidigt i morgon :) Kommer hem på torsdag :D

FIRA MORMOR

Nu ska jag och familjen iväg och fira mormor. Nu måste jag verkligen hålla igen, för mormors mat är den bästa som finns...

18 JUNI

IGÅR: 69,0 kg
IDAG: 68,8 kg
MÅL: 65,0 kg


NY STORLEK, NYA KLÄDER.

Jag har beställt två enkla linnen från nelly.com. MEDIUM. Härligt. Och de satt kanon. Idag fick jag hem tubtoppar som finns på gina tricot. Köpte hem fyra stycken (hallonröd, gul, vit och svart) och de satt också PERFEKT. Medium it is! Det känns gött :D Jag är till o med på gränsen mellan M och S i vissa plagg. Jag hade ju L förut:)

17 JUNI

IGÅR: 68,4 kg
IDAG: 69,0 kg
MÅL: 65,0 kg

Idag blir en lugn dag. Med lite käk. Det regnar. Och jag har cyklat massor på senare tid, så mina benmuskler (och rumpa!) måste vila lite. Man ska ju ha minst 1 vilodag i veckan så. Men ska rida lite dressyr när det är uppehåll. Och plocka smultron med min älskling.  Myys :)


DAGENS.

FRULLE: jordgubbar, honungsmelon, mango med lite yoghurt och kokosflingor
LUNCH: den underbart goda laxen med grönsaker
MELLIS: två fullkorns-frallor med ost, sallad, gurka och paprika
KVÄLLSMAT: lite honungsmelon, ett par jordgubbar och lite keso

TRÄNING
- ridning, 20 min (barbacka, sååå mysigt!)
- cykling, 25 min
- situps, 100 st

Skapligt. Det skulle vara en vilodag idag... Men jag kände för att cykla 8 km, so why not? ;D I morgon hoppas jag på en bra våg-dag :D Haha!
Är hungrig som ett as. Men ska fasta under natten. Det tar bra! Ska lägga mig tidigt. Ska träna-träna-träna och jobba-jobba i morgon! Och klippa mig. Och så kommer min pojkvän till mig ^^ Kommer bli en bra fredag!

PLANET LYFTER

Tidsinställt. Nu lyfter vårt plan.
Hur har eran vecka varit? :)

ÖLKJHGFIKNBVB

Jag förstår inte. Det är helt okej att säga till en smal person att "du är smal" eller "har du gått ner i vikt?" men att säga "du är tjock" eller "har du gått upp i vikt?" till en tjockare person är helt förbjudet :S Jag förstår INTE. ><

FRÄSCH FRULLE

Fräschaste frukosten på länge! Jordgubbar, honungsmelon, mango med en matsked naturell yoghurt och lite kokosflingor över det :) Smarrigt som rackarns, meeen, men blev inte mätt av det >< Men jag ska inte äta något bara för att jag är hungrig. Kl 12 blir det lax och grönsaker. Kommer vara skapligt hungrig då ;D Men jag ska vara stark!

SISTA DAGEN

Japp. Idag åker vi hem. Ni ska få se bilder, jag lovar:)

GOD LAX

Här kommer ett recept på en SUVERÄNT god lax! Nyttigt, smalt och oerhört smidigt. Tog kanske 5 min att göra + 30 min i ugnen :) Och det är så gott, kan verkligen rekommendera den :)
Här hittar du receptet.

16 JUNI

IGÅR: 69,4 kg
IDAG: 68,6 kg
MÅL: 65,0 kg

Ju fler kilon som försvinner, ju snyggare kropp får jag. I morse tyckte jag att jag hade en snygg mage, när tycke jag det senast? Typ ALDRIG. Men ytterligare ett par kg ska bort innan jag blir helt nöjd:)
Idag får bli en återhämtningsdag, dvs bara lite ridning och ett zumbapass :) Inte så ansträngande, men det märks (och känns!) att jag har rört mycket på mig under de senare dagarna :) Älskar det!

HÄRLIG DAG.

Mycket träning, nyttig mat. Lax, frysta grönsaker, jordgubbar, keso och ägg :) Bara bra saker! Nu ska jag sova. Jag känner en hungerskänsla. Härligt. Jag gillar av någon konstig anledning att lägga mig när man är lite småhungrig. Man känner sig tom då och så kan man tänka på hur mkt fett som kroppen kommer förbränna under natten;D

Jag har skurit upp jordgubbar, honungsmelon och mango i en tallrik. Perfekt frukost i morgon. En enkel frukost. En smarrig frukost. Jag gillar det <3 Resten av veckan ska hektona RASA. För nästa vecka lär man gå upp det när man är utomlands ;D hahah >< Eller.. inget kul..

CHECKLISTA

1 mils cykling - CHECK
40 min ridning - CHECK
styrkeprogram - snart CHECK.

Jag ska bli stark som en oxe.
Och smal som en... hmm...

15 JUNI

IGÅR: 70,6 kg
IDAG: 70,4 kg
MÅL: 65,0 kg

Idag har jag cyklat en mil, och ska ut och rida. Och göra en del styrkeövningar. Sedan börja tänka på vad jag ska ta med mig to Italy!

ITALIENSK MAT

Glass. Panna cotta. Pasta. Pizza.
Jag ska hålla igen. Men jag kommer även testa på dessa specialiteter. Jag får köra hårt med träning och snåla med maten när jag kommer hem igen. Men nu är jag på semester, faktiskt :)

CYKLING

Finns inget underbarare! Har nog cyklat 2,2 mil på ca 75 min nu :) Mycket backar och grusvägar - sweeet för rumpan och låren :D Nu ska jag ut och rida. Det få bli lite dressyr med :)

ELAK INSPIRATION?

Jag berättade ju om mina polare som hade gått upp 8 kg och en annan som också hade gått upp. Nu har jag sett bilder på facebook på dem, print screenat dem och har dem nu på skrivbordet på datorn. Det ger mig inspiration. De har alltid varit smalare och mer vältränade än vad jag har varit. Men så är det inte längre, och jag älskar det :D

OM EN VECKA

Strosar jag om min pojkvän runt i Rom!  <3

14 JUNI

IGÅR: 69,0 kg
IDAG: 69,6 kg
MÅL: 69,0 65,0 kg


13 JUNI

IGÅR: ? (fredags: 70,4 kg)
IDAG: 69,0 kg
MÅL. 69,0 kg
:D :D :D :D :D :D

Detta firar vi med att sänka målvikten till 65 kg :) Sedan får den stanna där :)

DAGENS.

intag
FRUKOST: -
LUNCH: korvstroganoff med lite ris
MELLIS: en halv banan
KVÄLLSMAT: 2 fullkornsmackor med makrill + lite yoghurt

träning
- cykla 75 min
- ridning 60 min


UPPDATE

Idag har jag varit usel på att blogga. Men har velat spendera lite tid med min pojkvän, vi har typ aldrig tid att ses nu förtiden :/ Men men, jag har precis kommit hem från en 1,2-mils promenad. Gött som fan. Snart ska jag och min pojkvän göra dipp med morötter och gosa ner oss med en bra serie :D

Igår, ja. Mina polare (som jag inte har träffat på tre månader) märkte ingen skillnad på min vikt. Eller de kanske gjorde det, men det uppstod ingen pinsam situation som inleddes med frågan "Har du gått ner i vikt?". Så det var skönt. Jag hade dock en stor adidas-tröja på mig, så jag förstår att de inte märkte något :) Men två av mina tjejpolare sa att de hade gått upp i vikt, varav en hade gått upp 8 kg på ett halvår ;D Jag tänkte då på att jag har gått ner 14 kg på knappt tre månader ;D GÖTT.

KVÄLLSPLANER

Idag ska jag träffa lite kompisar, varav en av dem har precis kommit hem från en utlandsresa i tre månader. Jag har haft som en inre motivation att jag ska ha en snyggare kropp tills det hon kommer tillbaka. Hon har, ni vet, perfekt platt mage, går inte upp ett gram i vikt trots att hon äter hur mycket godis och skit som helst. Men mitt mål var i alla fall att jag skulle gå ner i vikt, så att hon märker det. Löjligt, jag vet. Nu får vi se om det märks någon skillnad.

KLÄDESPROBLEM

Tänkte att ha kjol på mig och ett svart linne till. Meeeen, nu ska det ju regna å hålla på. Så nu blir det jeansleggings och VAD? Har ju inget snyggt, nytt linne >< Och de kläder jag har börjar bli liiiite för stora... Ångest.nu.

10 JUNI

IGÅR: 70,8 kg
IDAG: 70,4 kg
MÅL: 69,0 kg

Idag ska jag kolla på när studenterna springer ut i ösregnet.. Jaja, det blir väl trevligt ändå. Ska käka lite idag, för jag kommer inte kunna träna något.. :(

ÅSKA

Usch, dumma dumma åska! Så jag lade mig o sov en timme.. Och nu är jag trött. Men det småregnar hela tiden också så, vi får se om jag kan cykla en timme ikväll. Vill det, men nu är jag bara seeeeeg. Får la cykla i morgon, tidigt, istället annars.

9 JUNI

IGÅR: 70,4 kg
IDAG: 70,8 kg
MÅL: 69,0 kg

Idag ska det vara pissväder, tydligen.. Men jag hoppas ändå att jag kan gymma 1 timme, cykla 1,5 mil och rida dressyr! :)

DAGENS.

Det var längesedan som jag skrev upp intag och träning. Kanske vore på tiden nu ;D

FRUKOST: yoghurt + mango
LUNCH: räksallad (så jävla gooood)
MELLIS: tre knäckebröd med lite kaviar på
KVÄLLSMAT: yoghurt + mango + honungsmelon

TRÄNING:
- cyklade hem, 5 km
- red, ca 45 min
- cyklade ca 1 mil efter ridningen
- nu innan jag lägger mig ska jag träna magen i 5 min + 100 situps :)

Fick ett hopprep av farsan.. Testade att hoppa med det.. Det var liiiiite litet, har ont i bakhuvudet nu, typ ;D haha Så får lugna mig med hoppandet tills jag köper ett längre :D Men nu ska jag träna magen och sedan sova!

FLÄSKMONSTRET - UT!

Nu ska jag, mitt fläskmonster, ut och röra på mig! Jag ska ta och rida en sväng. Och hoppa hopprep. Och om jag orkar, ska jag även cykla en sväng. Klart som fan jag ska orka. Vill jag bli smal eller? Svar ja! Då jävlar ska jag cykla! Men rida först.
Vi hörs sedan!

PINSAMT ÖGONBLICK

På cupen. En i laget ska FRAMFÖR HELA LAGET att "Värst vad du har gått ner i vikt!!" och så svarade en förälder; "Jaaaaa, det var det första jag tänkte på när jag såg dig på planen!!"..... Yäääääy, fuck ><

Sedan var vi på Liseberg. Jag sa till min tränare; "Jag äter ju inte godis, så om jag kommer spela på chokladhjul kommer jag ju definitivt vinna><" och tränaren svarade; "Du skulle behöva äta upp dig med godis, du är ju smal som ett streck!". Jag svarade genom att blåljuga; "Neeej, då, jag har inte märkt något på kläderna att jag har gått ner såå..", tränaren svarade; "Lägg av, det syns ju att du har gått ner 10-15 kg!" ..
Hur fasen kunde tränaren veta det?! jaja, nu syns det ju resultat i alla fall.. Men det är så pinsamt när man ställs mot väggen sådär.... Man vill ju bli smal, men man vill ju inte att folk ska kommentera det på det viset ;D De kan la säga "snygga ben!" istället för "du ser ut som ett streck" ><

Fy fan.. Och hur gick det med mitt chokladhjulsspelande då? Jopp. Jag spelade en gång. Och vann 2 kg geisha... ;D hahahahhaa fy fan.

HOPPREP

När jag hoppar upp och ner på stället ser jag att det händer grejer på magen (magmuskler?!:D). Därför ska jag nu hoppa hopprep! Kanske 5 min om dagen vore bra :) Eller hoppa 1000 hopp :) Vi får se, jag tror att hopprep ger ett grymt resultat; jobbigt och man måste spänna bålen hela tiden!

8 JUNI

IGÅR: 70,8 kg
IDAG: 70,4 kg
MÅL: 69,0 kg

Nu är det verkligen inte långt kvar! Sååå härligt! Men sedan kommer jag ju som sagt vilja gå ner lite till (inte nöjd än). Men jag kommer nog nå mitt mål inom två veckor och jaa.. Sedan är viktnedgången utöver det en ren bonus :)

Idag ska jag jobba, jobba, jobba. Och sedan cykla 1,5 mil (om det inte regnar och åskar idag igen, ja..). Jag vill också hinna med lite ridning och sådant. Nu jävlar ska fett förbrännas!

TUMMEN NER FÖR VÄDRET

Gillar inte vädret! Det har regnat och åskat heeeela eftermiddagen.. Så jag har bara kunnat cykla 5 km idag :( Och sedan gymmade jag i lite mer än en 1 timme, körde skiten ut mig :D Så härligt var det! Jag börjar bli rätt biff med... Ni ska få se bilder någon gång;) Allt för att hålla ut på spänningen!

Men nu är jag i valet o kvalet om jag ska ut och rida en sväng i skogen. Det är rätt skönt. Men orkar jag? Klockan är rätt mycket... Jaja, vi får se!

RÄCKER MÅLVIKTEN..?

Nu är det såhär att jag väger typ 71 kg. Och jag vill att mer än 2 kg ska försvinna från min mage >< Så min målvikt får nog ändras och bli mellan 65-69 kg. Men kan ju banta ner mig till 65 kg, och sedan biffa upp mig till 69 kg ;) Så får det nog bli ;D haha.

Jag skrev detta inlägg bara för att NI ska veta att bloggen inte kommer dö om ett par veckor (när jag har nått målvikten). Utan jag kommer skriva och kämpa ändå! :)

7 JUNI

IGÅR: 71,2 kg
IDAG: 70,8 kg
MÅL: 69,0 kg

Nu är det verkligen inte långt till mitt mål alltså! Så jävla spännande ;D Jag blir bara mer och mer nöjd med min kropp för varje dag som går. Jag kommer inte skämmas över min kropp i sommar, var så säkra på det! Det tycker jag att alla borde få känna!

Dagens träning; cykling 1,6 mil, styrketräning 1 timme och något mer, kanske :)

Inte jag på bilderna.

GOD NATT

Jag är usel på å blogga, det blir bättre, I promise! Denna vecka som kommer ska jag träna som fasen! Ska bli snygg, ska bli snygg, måste bli bättre. Men nu ska jag ta mig lite skönhetssömn.

Svar på frågestunden.

- Vilken klädstorlek har du nu?
Jag har inte shoppat så mycket kläder (väntar tills jag har gått ner i vikt, så de nya kläderna inte blir för stora) på sistone, men jag tror att jag har M nu. Eller jag har M för large (som jag hade förut är för stort!:D)

- När får vi se före och efter bilder?
Den som väntar på något gott... ;) Nä, men seriöst, det blir väl när jag har nått min målvikt :) Eller då jag känner mig nöjd med kroppen. Kan inte säga något datum, men ska bli bättre på att lägga ut bilder hur jag ser ut :)

- Hur kommer det sig att du gick upp i vikt ? Hade det med maten att göra? Oregelbunda måltider ? Stora måltider? Mycket godis osv?
jag vet inte, Viktökningen kom smygande under gymnastiet. Jag var inte tjock innan, alla sa att jag var smal, men jag tyckte att jag hade för "degig" mage och lår. Jag har alltid tränat. När jag spelade innebandy på hög nivå, drog jag på mig en skada (som jag lider av än idag..) som gjorde att jag var tvungen att trappa ner. Så jag trappade ner på träningen, men tog lika stora portioner som då jag tränade. Jag vägde mig aldrig, märkte aldrig någon skillnad på kläderna eller så. Men nu i våras tänkte jag att "fan, i sommar ska jag vara snygg!"

- Tror du att du kommer hålla vikten när du väl gått ner till din målvikt, kommer du då fortsätta äta som du gör nu eller öka kaloriintaget?
Det är det som jag är orolig för.. Hur jag ska behålla vikten. Men jag tror att jag kommer öka portionerna lite, hitta en jämnvikt. Och vet jag att någon fyller år och att tårta kommer att bjudas kommer jag träna innan kalaset och så. Jag kommer givetvis försöka hålla igång med gym 2-3 ggr/veckan och ett par mils cykling varje vecka :)
- Vilken stad bor du i? Och så undrar jag om du kommer att visa ditt ansikte när du har nått din målvikt? Asså om vi kmr få se vem du är liksom;)
Jag vill helst inte säga vilken stad jag bor i, då jag bor i en liten ort där alla verkligen känner alla. Jag kan säga att jag bor i Östergötland, men inte mer :) Jag tror nog att jag kommer visa mitt ansikte. Det är inte helt omöjligt. Jag har inte tänkt på det, men varför inte? :)
Det var alla frågor! Men om det är något ni undrar under resans gång, så är det bara att slänga in en kommentar! :)


6 JUNI

IGÅR: ?  (senaste vägningen var i torsdags, 72,2 kg)
IDAG: 71,2 kg
MÅL: 69,0 kg

Mitt delmål var att innan min pojkväns student skulle jag väga mindre än 72 kg, och det gör jag nu :D Jag är glad! Jag gick inte alls upp i vikt under cupen, härligt värre!

vad fina ni är som har kommenterat inlägg och sådant under tiden jag har varit borta. Jag ska nu kolla igenom kommentarerna, svara på de frågor som kommit in, och jaa.. Jag ska försöka komma igång med bloggen igen :D

HEMMA

Nu är jag hemma, är trött som FAN. Har inte vågat ställa mig på än, men återkommer ikväll:D Nu vill jag mysa med min pojkvän och ladda över bilder och ha koll på läget.
Om en timme ska vi vara hos grannarna på lunch. Jag är inte hungrig trots att jag bara har käkat ett äpple idag. Det är najs (y) Men har det bra, jag skriver mer ikväll, jag lovar!

FRÅGA TILL MINA LÄSARE

Om ni endast fick ändra på en sak på er kropp, vad skulle det då vara?


FÖR STOR BIKINIUNDERDEL

Jag har tidigare skrivit om att jag MÅSTE köpa ett par nya bikinis. Och... Nedan är en bild på min höft.. Underdelen är liiiiiiiite för stor, va? Nu fick jag ytterligare ett bevis på att mina bilringar har krymt :D Underbar är ordet! Jag vill inte ha tendenser till bilringar, och nu är jag på god väg :D Visst är det lite bilringar kvar, men de har blivit betydligt mindre (snarare runt 7 cm :D)
Min gamla klorblekta bikiniunderdel - mot soppåsen!

NU NÄR JAG ÄNDÅ ÄR BORTA...

... så kan ni väl passa på att kommentera det  här inlägget med frågor (om ni nu har några)? En FRÅGESTUND som storbloggarna kallar det xD Fråga mig om vad ni vill veta, så ska jag försöka svara på dem. Allt mellan himmel och jord. Hur gammal är du? Hur ofta tränar du? Hur gjorde du för att slippa godissuget? Vilket är ditt nästa delmål osv. ?

Kom igen, något måste ni väl undra? :) Så har jag något att göra sedan när jag kommer hem :D
FRÅGESTUND STÄNGD.

FRÅGESTUND 2MORROW

I morgon hade jag tänkt ha en frågestund. Fråga mig om vad ni vill! Tänk ut ett par frågor, och ställ dem i morgon (lägger upp ett inlägg vid 10-tiden) och BOMBA mig :)

VILL HEM TILL MIN KÄRA VÅG

Hoppas, hoppas, hoppas att jag inte har gått upp i vikt. Jag vill verkligen väga mig alltså! Jag vill ha kontroll. Jag vill veta att hektona inte bara rusar uppåt i en rasande fart. Samtidigt är jag rädd för att veta min vikt. Usch. Jobbigt är det.


Hittade bilden på en blogg för ett par veckor sedan. Den är så sann på något vis.

INSPIRATION

När jag känner att jag inte har någon motivation för att träna, brukar jag kolla på Jennifer Lopez musikvideo. Herre gud, vilken kropp den människan har! Hennes mage, ja tack! Kolla in videon. Drömkroppen i alla kategorier.
Sjukt bra musikvideo, för övrigt. Sjukt bra låt.

SPELAR FÖRSTA MATCHEN

Just nu spelar jag första matchen. Dock är bara matcherna 25 minuter långa, men man hinner ju svettas och förbränna en hel del trots det ;)
GE MIG MAGRUTOR, SNÄLLA!

ILANDSPROBLEM

Jag har alltid använt Björn Borg-trosor. I samma storlek. Men nu har jag gått ner så pass mycket och tappat massa kg om rumpan, så de börjar för stora :( Måste börja köpa i en storlek mindre. Men vet ni vad ett par kostar, eller? 199:- spänn >< Så det lär ju svida i plånboken assååå :/ men men, vill man ha sköna och fantastiska trosor så får jag väl bita i det sura äpplet.
Och de BB-trosorna jag har börjar faktiskt bli rätt så slitna endel, så de kan gott behövas bytas ut.

2 JUNI

IGÅR: 72,2 kg
IDAG: 72,2 kg
MÅL: 69,0 kg

Hoppas att vikten INTE skenar upp mot en 75 pannor när jag kommer hem.... usch! >< Vill gå ner, så man når sitt mål så snabbt som möjligt..

Nu åker jag iväg, hemma lördagkväll eller under söndagen. Vet ej när jag kommer hem, men tidsinställda inlägg är på gång! Jag kommer läsa era bloggar så fort jag kommer hem, och kommentera, och jag vill då inte läsa om massa hetsätningar och sådant! ^^
Jag skulle vilja våga springa i bara tights och sport-bh.

INTAGET

Dagens intag;
FRUKOST: en halv tallrik yoghurt + ett par bitar mango + kokosflingor
LUNCH: En räksallad (fy fan vad god)
MELLIS: -
KVÄLLSMAT: 1 fullkornsmacka med makrill + lite yoghurt med ett par kokosflingor
EFTER TRÄNING: 1 ägg och lite räkor.

Dagens träning;
- 10 km cykling
- 2 timmar innebandy
- 100 situps

Känns onödigt att skriva sådana här inlägg, för who cares egentligen?! ;D Men nu ska jag sova så jag orkar upp tidigt i morgon och packa det sista. Jag lovar att slänga upp morgonvikten också. Alla nöjda och glada ;)

PACKNING PÅGÅR

Drar ju och spelar cup över helgen, åker i morgon. Så nu packas det. Är orolig för hur jag ska sköta maten och så, det lär ju bli McDonalds och massa godisfrestelser. Men jag äter inte godis, och är inte sugen på det. Men hur bra frukost kommer vi att få? Jag har ingen aning.. Men får la äta lite, och sedan spela som fan under matcherna så man förbränner lite...
Men men. Kommer hem på lördagkväll eller söndag beroende på hur det går. Men har skrivit lite tidsinställda inlägg, så glöm inte bort mig helt!
Lycka till med ert matintag, så får vi hålla tummarna för att jag inte har blivit en tjockis när jag kommer hem. Ha det bäst!

NYA KLÄDER, TACK!

Ååååh vill verkligen köpa en ny garderob. T-shirtsen börjar bli för stora (fast oversize är sjukt snyggt, men man vill ju samtidigt visa upp att magen är plattare....) och jeansen sitter som ett tält över rumpan. Får bli att tvätta dem i hög värme så kanske de krymper lite. Men fett onödigt att köpa nya jeans, när man ändå har tänkt att gå ner ett par kg till! :)
Vill att jeansen ska sitta såhär snyggt på mig. Det är på väg, det är på väg!

DAGENS.

Igår fick jag motivation på gymmet. Jag skrev i måndags att jag inte alls kände mig motiverad längre. det är det ändring på nu, jag känner att motivationen är på topp! Anledning? Jag tog av mig tröjan på gymmet och körde i bara sport-bh och tights (jag gymmar ensam på det gymmet, så det är luuuugnt!) och när jag dansade (hade på GREASE-CDn, som om det vore en ursäkt, men men) så kunde man skymta mina magmuskler :D Fatta glädjen? :D Nu börjar jag ÄNTLIGEN se skillnad. Det är underbart.

Dagens träning får bli;
- Cykla till jobbet, 5 km
- Styrketräna en timme efter jobbet
- Cykla hem från jobbet, 5 km
- Innebandyträning, ca 2 timmar
- Minst 100 situps.


1 JUNI

IGÅR: 72,8 kg
IDAG: 72,2 kg
MÅL: 69,0 kg

Gårdagens träning:
- Styrketräning, ca 1 timme
- Cykling, ca 1,6 mil
- Ridning, ca 1 timme

Tänk att det redan är första juni! Herre gud, vart tog våren vägen?! Det är liksom ett halvår sedan som det var nyår ;S Tiden går fort, det gör den verkligen!

RSS 2.0