SVAR PÅ FRÅGESTUND

(bättre sent än aldrig)

Vad är du mest nöjd med på din kropp?
Mina armar!
Vill du vara rik och tjock eller smal och fattig?
Rik och tjock så jag kan ha råd att bli smal och snygg!
Varför vill du gå ner i vikt?
För jag tycker att det är snyggt att vara smal - kläder sitter bättre. Man känner sig snyggare och idéalet är ju att man ska vara snygg och smal idag.. Tycker det är hälsosammare att se liiite för smal ut än för tjock.
Vad vill du ändra på din kropp?
MAGEN. Magrutor, kom fram!!
Hur gammal är du?
Ska fylla 20.
Vems kropp är din drömkropp?
Miranda Kerr - snyggaste kvinnan! Spana in bilderna nedan och säg att jag har fel sedan!!

FLER FRÅGOR, TACK!

Ett par frågor till, tack! Sedan svarar jag på frågestunden :)

FRÅGESTUND

Ni vet vad det innebär! Kom igen, nu är det frågestund!


hur gammal är du? din startvikt? roligaste träningen? skostorlek? vems kropp är din drömkropp? ditt midjemått? hur lång är du? favoritmat? dina tips på att bli av med sötsug? hur vill du att din kropp ska se ut? vad skulle du vilja ändra på din kropp? vad fick dig att vilja gå ner i vikt? Come on now, guys!



FRÅGESTUND 2MORROW

Tänkte ge mig på en frågestund under morgondagen. Tänk ut lite frågor tills dess!

Natti natt!

VARKEN UPP ELLER NER

66,0-67,5 pendlar det nu emellan. Helt OK, eftersom jag inte går in för att gå ner i vikt för tillfället. Har inte hunnit det nu med all skola och sådär. Nya städer och inte hittat gym o så. Men nu vet jag vilket gym jag ska börja på och så har vi äntligen fått upp motionscykeln till lägenheten. Så får la trampa på den då å då. Har inte tränat på ett par veckor nu.. Men gått promenader, men inte något svettigare än så. Men jaja. Det ska det bli ändring på, och då jävlar!

Känner mig ändå som en riktig tjockis.. Vet ej varför. Men känns som att jag väger 85 igen >< Vill gå ner i vikt, givetvis. Men ska som sagt ta tag i de sista kilona nu. Bara jag inte överstiger 70-sträcket så är jag nöjd. Men att väga 62-65 vore inte fel... *Drömmer*.. Men då har jag ett mål!

Sjukt bra är det ändå att jag inte äter godis. Jag har verkligen sagt nej till det. Skulle jag börja äta liiite godis så skulle jag nog komma in i frosserier --> TJOCKIS igen. Men jaja. Nu är jag "normal"-viktig, tycker jag. Vill bli smalare, det är snyggt. Såhär som jag är nu ska jag vara när jag är som tjockast.

Slänger med två bilder på mig som togs för en vecka sedan. Måste ju gottgöra liiiite för att jag suuuger på att blogga!

RSS 2.0