SUCK

Idag har jag tvingat mig till att gymma en timme idag. Och tvingat mig själv att cykla. Det blev visserligen bara en mil... Men guuud vad allt känns motigt nu för tiden..

31 JULI

IGÅR: 66,4 kg
IDAG: 66,0 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt!)


30 JULI

IGÅR: 67,0 kg
IDAG: 66,4 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt!)

Det går bara upp och ner och ner och upp.. 5an - visa dig för fan ><

REGN REGN

It's raining today! Som någon nu har missat det..

Japp. Sitter på jobbet. Händer nada. Sista dagen idag på detta ställe, naaajs. På måndag börjar jag att jobba på ett annat ställe. Då blir det cykel till o från jobbet. Det blir 1,5 mils träning bara det! Riktigt bra!!

Om ni undrar varför jag inte uppdaterar så ofta längre är för att jag har skaffat en ny privatblogg. Tog bort min gamla privatblogg och har startat en fräsch och ny. Så det är roligare att sitta o pula med den än att skriva om min vikt >< Men jag ska skärpa mig. Men det händer ju verkligen ingenting på vågen eller så. Har väl motivationsbrist till att blogga här.. Jaja, vi får se när det blir bättre.

Ha en trevlig helg nu!

29 JULI

IGÅR: 66,0 kg
IDAG: 66,2 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt!)

Ahopp, det går upp och ner! Men men, ikväll ska jag röra på mig! Slutar jobba kl 15.00 så hinner med både en timmes cykel och en timmes gym :) Och lite mage, och kanske ridning? Det blir perfa det :D Nu ska jag bara överleva jobbet med .. !

JÄTTETJOCKIS

Usch, jag känner mig jättetjockis just nu av någon anledning >< Meeen... Ska göra lite situps så då har man ju rört lite på sig idag.. I morgon ska jag gymma, eftersom det tydligen ska regna hela dagen..? Annars får det bli ett gympass o ett cykelpass! :D
Nattinatti!

28 JULI

IGÅR: 66,0 kg
IDAG: 66,0 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt!)

Varken upp eller ner. Känns bra, känns bra, känns bra.

HMM JAA

Nyttighetstänkande 24/7 var det, ja. Ortorexi-varning, ja!
När man avböjer fikabrödet som fanns att ta gratis. När man går och tar sig ett tuggummi istället. Jaao.  Men jag vill inte bli tjockis igen, ska få magrutor.

TRÄNAT

FRULLE: yoghurt-kesella-hallon-blåbär-melon
LUNCH: en tallrik frysta grönsaker + en kesomellis
MELLIS: samma som frullen
KVÄLLSMAT/EFTER TRÄNING: proteindrink

Träning;
- cyklat 2,3 mil

Göddig dag!

27 JULI

IGÅR: 67,0 kg
IDAG: 66,0 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt!)

Nu hände det visst någonting under natten! Bara ett kg kvar nu, låt det gå snabbt!!

JAG VILL...

Jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma, jag vill gymma!

Jag tror ni har fattat nu..

26 JULI

IGÅR: 66,4 kg
IDAG: 67,0 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt!)


Jag blir galen. Vågen har ju varit sådär i ... jaa, snart tre veckor!!! Men jaja, jag tror att det händer saker på kroppen fast inte vågen visar någon skillnad. Jag menar, fett förbränns säkert och så bygger jag muskler istället, så vikten där bli plus minus noll.. Får vi hoppas i alla fall. jag känner mig slankare om magen idag än vad jag gjorde för två-tre veckor sedan. Så det är ju positivt ju. Men... Man vill ju nå sin målvikt ;D Så att kan känner att jag har klarat det! Jag vill gå ända in i mål, så att säga!


SÅDÄR, JA!

Efter 2,7 mils cykling (ca 75 min) och 1,5 timmes ridning tackar jag för mig! Nu ska jag skubba benen (fjällar, fy fan ><) och sedan ta en dusch. Göra ett gäng armhävningar och situps innan det blir sängen för mig! Vi hörs i morgon :)

NU: TRÄNING

Nu ska jag cykla en timme! Det behövs verkligen. Sommaren är ju här, och mina magrutor syns ju fasen inte än ;D Men det är nära nu :D Men att förbränna lite fett har ingen dött av ;) Så morsning, morsning!

Dagens cykel-fundering: - Vad ska min nya privatblogg heta? Jag måste komma på något fyndigt (har tagit bort min gamla för ville inte att alla ska se gamla bilder på mig och så ;D haha, från tjockis-tiden, så att säga;P) Men nu ska jag fundera ut ett nytt namn.

25 JULI

IGÅR: ?
IDAG: 66,4 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt)


FÖRLÅT

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår,
men jag satt för det mesta i en bil.. Anledning?
FÖR ATT KOLLA PÅ LÄGENHETER!
Så om ett par veckor blir jag och min pojkvän sambos :D:D

MER FAKTA OM ORTOREXI

Från wikipedia.se


Ortorexi
betecknar en fixering vid en "hälsosam" livsstil, präglad av tex överdriven träning och nyttigt ätande. Ortorexi har likheter med och överlappar till viss del med ätstörningarna, framför allt Anorexia nervosa, men är mera att betrakta som ett överdrivet uttryck för rådande samhälleliga trender och värderingar. En ortorektikers mål är att vara den ultimata hälsosamma människan. Det blir oftast svårt för en ortorektisk individ att bibehålla ett normalt socialt liv eftersom de inte kan äta samma mat som sina vänner, måste träna ofta och ha kontroll över sin vardag.

Begreppet ortorexi myntades av amerikanen Steven Bratman i slutet av 1990-talet. Han åsyftade personer som hade fastnat i ett tvångsmässigt "hälsosamt" och oftast, men inte alltid, fettsnålt ätande och som ägnade sig åt överdriven fysisk träning.

Where the bulimic and anorexic focus on the quantity of food, the orthorexic fixates on its quality” - Steve Bratman.

Ortorexi är, till skillnad från de olika ätstörningarna (Anorexia nervosa, Bulimia nervosa och Ätstörning utan närmare specifikation), inte någon psykiatrisk diagnos och termen är inte etablerad inom psykiatrin. Ortorexi kan istället betraktas som en form av "träningsnarkomani", som i kombination med en strikt, "hälsosam" kosthållning kan gå så långt att situationen kan bli psykiskt ohanterlig och/eller fysiskt farlig för den enskilda individen. Tillståndet kan då övergå i ett diagnostiserbart psykiatriskt tillstånd, t.ex. en ätstörning.
Vad jag kan se är gränsen mellan ”normalt hälsotänkande” och en ortorektikers tänkande diffus. Jag menar, en elitidrottare MÅSTE ju träna flera pass om dagen och äta hälsosamt. Är alla elitidrottare ortorektiker då? Naaae.. Knappast, va? I så fall är det måååååånga som har ortorexi. Men det är väl när det går till överstyr med fettprocent, kaloriräknande och kompensationsträning som man kan få den benämningen. Och det är ju inte ens en psykisk sjukdom som Anorexi/Bulimi, utan det är mer ett uttryck, vad jag kan förstå det som. Gränsen mellan ortorexi och anorexi kan ju också disskuteras. Anorektikern vill bli size-0, medans ortorektikern vill bara bli hälsosam.
Och jag vet att jag inte stämmer överrens med ortorektikerns tänkande att de inte vill gå ner i vikt. Men när jag väl ser vältränad ut vill jag ju inte gå ner ytterligare till size-0. Så jag har varken "ren" anorexi eller ortorexi.. Jösses, vilket svammel egentligen. Men jag tror ni har fattar poängen!


ORTOREXI

För tre veckor sedan läste jag om en artikel i SOLO om Ortorexi. Och vad jag blev träffad. Jag har läst på om Ortorexi.. Och jaa.. Det finns ingen tvekan om att jag har eller är på god väg att få det. Följande text är hämtad från www.medivia.se/AN/ortorexi.htm


Symtomen för Ortorexi är de samma som vid anorexia nervosa, med den skillnaden att ortorektikern är normalviktig och ser snarare hälsosam än sjuk ut. Att synda i dagens samhälle, det betyder för de flesta att man ätit glass, kakor, bakelser eller något liknande smaskikt med stort innehåll av fett och socker. Motsatsen, att äta nyttigt, det är att äta fettsnålt och vegetariskt. Men det nyttiga kan slå över och bli ett tvång. Ett tvång som tar över hela livet och blir en sjukdom, ortorexi.


22 JULI

IGÅR: 67,0 kg
IDAG: 66,8 kg
MÅL: 65,0 kg


Det går neråt, och det är ju bra det:)


21 JULI

IGÅR: 66,7 kg
IDAG: 67,0 kg
MÅL: 65,0 kg


Va fasen?! Hur kan jag ha gått upp såhär mycket när jag tränar så dant? Hoppas att det är muskler, för i så fall är det OK ;) Men men! Jag känner mig inte fetare eller något, meeen, det är klart man vill att vågen ska visa 65, helst lite under, så att jag kan biffa upp mig ett par kilon så att jag väger 65 ^^ Jaja, det är bara att fortsätta som jag gör! Det kommer ge resultat, bara att jag får vänta lite.... Men vänta är ju så jobbigt....! Men min kropp blir ju bättre och bättre för varje dag. Det är bara de där magmusklerna som man vill ska visa sig... Vilka problem jag har xD hahahhahaah


DAGENS PLANER

Nu blev jag riktigt sugen på två löskokta ägg.... Men det hinner jag inte med o äta idag. Idag efter jobbet ska jag träffa en kompis. Vi ska ut och gå en timme eller något sådant. Om det regnar (vilket det ska göra...) föreslog hon att vi kunde ta en fika istället... HELL NO. Det vill jag inte... Palla fika >< Gillar inte ens sådant där längre.. Efter det ska jag in till ett gäng polare för grillkväll (men det ska ju som sagt regna) så jag ska inte köpa något kött, för det går ju inte o grilla när det regnar;D Så jag ska ta det säkra före det osäkra och njuta med en kycklingsallad. Det är inte helt fel det med ;) MUMMA.


De polarna som jag ska träffa ikväll har inte sett "Dagens Jag", utan de träffade "Dagens Jag + 15 kg". Ska bli intressant att se hur de tar det. Det är främst killar jag ska träffa med, så... Mmmh, de har ju förmågan att vara vääääldigt ärliga angående vikt. Och sådant där, ni vet.

 


I MIN MATLÅDA - PROTEINPANNKAKOR.

Idag i matlådan har jag med mig proteinpannkakor! Så himmelsk goda. Skillnaden mellan dessa och vanliga? Jag anser att "vanliga mjölpannkakor" är efterrätter. Därför har jag hittat ett bra recept på "matigare hälsopannkakor", nämligen att man byter ut mer än halva vetemjölet till grahamsmjöl och så blandar jag i proteinpulver, som är gjort för att ha i matlagning. SMARRIGT blir det. Skillnaden på smaken mellan mjölpannkakor och dessa är inte stor, men jag tror att jag tycker att mina hälsopannkakor är godare eftersom jag vet att de är nyttigare. Till pannkakorna kommer jag byta ut socker, grädde och sylten (USCH, sockerbomber, blir illamående bara av att tänka på det! Som sagt, det passar till desserter...) till naturell mini-keso, banan och melon. Ååååååh lunchen idag kommer bli helt SAGOLIK. Och man kommer bli mätt. Med vitt mjöl och socker vill man bara ha mer och mer. Med hälsoplättar och keso/banon/melon på så kommer man bli mätt snabbare. Och då får jag i mig mindre kolhydrater.


Mitt tänkande angående kolhydratbomber; t.ex. smörgåsar ÄR att om jag tar en smörgås med keso+banan på får jag i mig mindre kolhydrater än om jag skulle ta tre smörgåsar med bara smör på, trots att jag bli lika mätt. Och så är det godare med nyttigt pålägg på ;) Keso+banan innehåller dessutom bättre med näring, fibrer, proteiner och fetter än vad vanligt smör gör. NAJS.
Ska ladda upp en bild på mina pannkakor! När tid finns.


DAGENS,

FRULLE: yoghurt + honungsmelon och en fullkorsmacka med keso
LUNCH: en potatis, lite kött + potatis. En tallrik djupfrysta grönsaker
MELLIS: -
KVÄLLSMAT: samma som frullen
EFTER TRÄNING: 1 proteindrink

Träning;
- 1,2 mil cykling
- 1 timmes styrketräning
- 40 min ridning
- 150 sit ups

Idag är jag nöjd över träningen! Riktigt bra idag *klapp-på-kinden*.

20 JULI

IGÅR: 66,4 kg
IDAG: 66,8 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt)

Va fan? Hur kunde jag ha gått upp nästan ett halvt kilo under detta dygn?! Jaja, hoppas det är borta tills i morgon. Nu går det seeeeeeeeeeeeeegt som faaan.

BILDBEVIS

Jeansen gick inte att göra till shorts. Chinosen var för stora också...

DAGENS LUNCH

Dagens lunch. Utan majonäs.
Nu blir det cykling 2,3 mil. PUSS

FÖR STORA JEANS

Som ni vet, jag rensade min garderob i helgen.. Och jaa, jag var naiv och trodde att jag kunde klippa av mina gamla jeans till shorts.. Meeen, det blev och slänga ALLA jeans. Mina mått har krymt så in i norden :D Ni ska få se bildbevis på detta ikväll;D Ska bara ladda över bilderna från mobilen --> datorn, men det går ju i ett kick! Det enda som passar nu är ett par jeansleggings som visserligen är lite för stora, men ändå fungerar hyffsat... ÅÅÅÅH jag vill köpa jeans som sitter bra på mig!!!!!! Men det får bli efter lön, haha.


19 JULI

IGÅR: 66,4 kg
IDAG: 66,4 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt)

Morgonvikten på 66,4... Vilken överraskning...! I morgon MÅSTE jag ha gått ner, i alla fall något litet hekto... Snälla?

Idag är det redan den 19e juli... Vart har sommaren tagit vägen?! Det känns som att det kommer bli höst nästa vecka... Dock har ju bara halva sommaren gått, men det känns som att när det blir augusti så kommer höstrusket... Usch usch! Men nu ska jag jobba lite. Vädret är helt OK idag, vilket uppmuntrar till en cykeltur när jag kommer hem!

SNART SLUTAR JAG JOBBA

Hunger. Hunger.
Brukar ALDRIG vara hungrig såhär ett par timmar efter lunch. Men det känns bra. Snart hem. "Mätta" hungern med en proteindrink. Cykla ett par mil tills benen är som mör och känna hur hurtig jag har varit. Stretcha. Äta en fullkornsmacka med tonfisk på. Bara tonfisk. Nyttiga fetter i tonfisk. Och smöret skippar vi, smör är fett, smör är överflödigt. Lite dressyrträning på det det tills benen skriker NEEEEEJ. Sedan lägga sig raklång på golvet, träna magen i minst 5 minuter. Plåga mig själv med ett par armhävningar. Ta ett glas vatten, borsta tänderna. Sova. Min kväll är planerad. Jag vill ju bara bli snygg.



18 JULI

IGÅR: 66,4 kg
IDAG: 66,4 kg
MÅL: 65,0 kg (som målvikt!)

Nu är det nära, nu är det nära! Bara drygt 2 kg till... Då har jag gått ner 20 kg.. Rätt så ofattbart egentligen!

MIN POLARE

Hon hade gått upp 5 kg... hö hö hö. Skadeglad? JAG?!

KOMPISHÄNG

Nu ska jag åka till en kompis och snacka lite. Har inte träffat henne på flera månader (senaste gången hon såg mig var jag en tjockis). Och nu är jag inte det ^^ Ska bli intressant o se om hon lägger märke till det ;D Men jaja, hoppas att hon har blivit lite tjockis, enligt bilderna på fb har hon tjocknat till lite. Är det bara jag, eller är det kul att se folk som har varit smala och haft supersnygga kroppar bli liiite tjockare? Skadeglädje, jag tycker det är kul.  Men men, mors mors!

17 JULI

IGÅR: 66,8 kg
IDAG:  66,4 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt!)

Morgonvikt på 66,4! Helt najs! Snart kommer jag se 5an, då kommer glädjen vara total! Igår hann jag inte med att rensa garderoben. Men det ska jag göra nu. Slänga massa gamla och för stora kläder. Kommer nog inte bli mycket kvar i  garderoben när jag är klar!

DAGENS!

FRULLE: nixpix
LUNCH: 3 pannkakor + 1 knäckebröd med keso
MELLIS: 1 passionssfrukt
KVÄLLSMAT: (kommer att bli lax + lite amerikansk potatissallad med saffranspannkaka till efterrätt!)

Träning;
- cykel 22,5 km
- magövningar

Är hungrig som en.. jag vet inte vad.. Men snart ska vi käka! Har bara ätit tre pannkakor + ett knäcke idag. Det är rätt lite med tanke på dagens träning. Men nu kan jag ju njuta extra mycket av laxen ikväll istället:)

Ha en riktigt trevlig kväll nu!

16 JULI

IGÅR: 67,0 kg
IDAG: 66,8 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt!)

Morgonvikten på 66,8, det duger väl! Ska ut och sola lite, cykla och städa. Gäster ikväll. Najs!

HELG

Fy faaaan va underbart med helg! Och jag är ledig i två dagar! Har inte varit ledig i två dagar i rad sedan... Jaa, när jag var i Rom? Jag har ju inte laddat upp någon bild från Rom, men här kommer ett par bilder!
Sitter utanför Colosseum :)
Muskler inne på Colosseum! Jag undrar varför jag ofta har kallats för Biffen?
Pantheon
Petersskyrkan!

Idag ska jag cykla, städa och så blir det en grannfest på kvällen. Våra grannar ska flytta, så då blir en en grillkväll. Det blir najs det! Men städa ja, jag MÅSTE ta tag i det. Ska ju flytta till hösten, och då måste jag rensa kläder (mina kläder i L sitter som tält på mig - undrar varför, haha *blink*) och så måste jag packa ner grejer i flyttlådor med. Men sådant är kul när man väl kommer igång med det. Japp japp. Så ligger det till.

NI ÄR FÖR SÖTA!

En stor kram till er!
Jag var skapligt förbannad igår, (länk till inlägget här!). Men era gulliga kommentarer har fått mig på bättre humör! Tack för era ord! Jag ska ta det som en komplimang att man har "magrat av till en sticka!" haha, skämt åtsido. Det är många som vill vara som "stickor" och att jag (tydligen) har lyckats uppnå detta är ju faktiskt riktigt bra! Som sagt, jag börjar att trivas skitbra i min kropp nu, känner mig pigg, frisk, smal, snygg, smidig och har bättre självförtroende. Och det är ju det viktigaste - nämligen att det är JAG som är nöjd!

För att svara på en fråga som dök upp;
Jag är 185 cm :) Så jag är gaaaaanska lång:)

Jag kanske ska göra en frågestund snart! Så tänk ut lite kluriga frågor sålänge;)

15 JULI

IGÅR: 67,0 kg
IDAG: 67,0 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt!)

Nu står det verkligen still på vågen! Helt underbart... Naae, men det är bra, då ger det mig extra motivation. Idag hade jag vilodag med träningen. Får bli att cykla en mil eller två i morgon istället.

Intaget har gått bra; yoghurt och banan till frulle, persika till mellis, räksallad till lunch och en grillat köttbit med ångkokta grönsaker till kvällsmat. Och så fyller pappsen år med, så fick tjocka i mig en muffins också. Tycker inte den var god, även fast det var choklasmuffins, och jag har ÄLSKAT dem. Men nu när jag inte har ätit godis på nästan 15 veckor så gillar jag inte sockerbomber längre >< Det är väl bra i och för sig :D

FÖRBANNAD.

Situation 1:
På jobbet. En gammal jobbarkompis kom in och sa "Men guuud vad du har blivit smal!". Jag gjorde någon bortfarklaring; "Nej nej", tittade ner i golvet, och kom inte på vad jag skulle säga. Sedan frågade hon vad jag hade gjort, om jag tränade, och jag bara "jaa, jag cyklar rätt mycket nu!", och hon verkade ganska nöjd över det svaret.

Situation 2:
Mötte en av min pappas bekanta idag. Han bara glodde på mig. Kollade på mig, verkligen synade mig uppifrån och ner. Såg förvånad ut och utbrast: "Det finns ju ingenting kvar av dig!", jag bara; "jojo" och tittade ner i marken. "Hur mycket har du magrat av egentligen?!", jag svarade; "Jag har bara tränat lite mer än vanligt..." ><

Situation 3:
Sa till min far att jag borde träna upp mig mer i bänken (jag har tagit runt 55 kg, men nu skulle jag nog knappt klara 40 kg) och sa att han och jag fick träna mer tillsammans. Han bara "Det är inte konstigt att du inte är så stark, eftersom du är smal som en sticka!".

ALLT DETTA PÅ SAMMA DAG. Jag blir så jävla förbanand att det anses vara helt OK att säga till en person som lever nyttigare än innan, tränar och äter inte skräpmat att "DU HAR MAGRAT AV!". Skulle jag säga till en person som har gått upp 15 kg i vikt att "DU HAR TJOCKNAT TILL!" så skulle det bli ett jäääääävla liv.

Vad anser ni?

1A RESERV

Liiiite irriterande. Jag är första reserv i andra urvalsgruppen... Måtte nu någon av de tacka nej så att jag får plugga i höst!! Men men. Det kunde ha varit myyyycket värre. Men det hade samtidigt varit så oerhört skönt att komma in.. I alla fall när min pojkvän kom in... Och ska flytta. Så.. Man hade gärna också kommit in nu och flyttat. Men jaja. Shit happends. Får reda på den 8 augusti om jag kommer in, då andra antagningsbeskedet kommer.   WISH ME GOOD LUCK!

14 JULI

IGÅR: 66,2
IDAG: 67,0 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt)

Har hunnit träna hittils. Gymmat en timme. Hårt. Det var asnice! Dock kommer jag få lida fan för det i morgon när jag får en gryyyyym och härlig träningsvärk. Men sådant är livet.

Sitter på jobbet. Regnet hänger i luften. Köpt tre kokböcker och en hälsotidning. Blit perfekt att ligga och gosa med med en filt i soffan när jag kommer hem.

DAGENS.

FRULLE: yoghurt med passionsfrukt och kiwi
LUNCH: en matsked makaroner (högst) och två matskedar köttfärssås
MELLIS: en banan
KVÄLLSMAT: två fullkornsmackor med keso och en banan på
EFTER TRÄNING: en proteindrink

träning:
- cykling:  2,3 mil (mina ben är typ DÖDA!)

FIKABRÖD --> MELON

Roligt! På jobbet har vi bytt ut fikabrödet till en melon istället :) Sååå nyttigare! Dock åt jag inget fikabröd ändå, men men, jag slipper i alla fall se alla andra tjocka i sig massa kalorier!

Har dock lovat att om jag kommer in på skolan kommer jag bjuda jobbet på bakelser! Det är på fredag. Jag vill komma in och pluggaaa!

13 JULI

IGÅR: 67,7 kg
IDAG: 67,2 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt)

Nu ska jag jobba!

DAGENS.

FRULLE: yoghurt med passionsfrukt
LUNCH: kalopps (ett par köttbitar, två små potatisar + brunsås)
MELLIS: tre persikor
KVÄLLSMAT: två stekta korv med bröd + två knäckebröd

Träning;
- cykel, 12,5 km
- ridning

Helt ok, låt vågen visa det i morgon!

REGN?

Regnet hänger i luften. Vågar inte cykla ut på någon större sväng. Men en mil kanske? Ska ut och rida nu. Höööööörs!

UPPDATERA MERA

Jag följer ca 10 bloggar.. Skulle vilja läsa fler bloggar :D Och inte Kenza, Kissie, Fokis och "storbloggare", utan jag vill läsa ERA bloggar. Vad ni ÄTER, hur ni TRÄNAR eller hur det går i er VIKTNEDGÅNG.
Har du en blogg? Kommentera detta inlägg så att jag får fler bloggar att följa :D Och ni andra, uppdatera mera ;D

12 JULI

IGÅR: 66,4 kg
IDAG: 66,6 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt)

Morgonvikterna börjar se ganska så bra ut nu :D Jag känner mig fast i kroppen och snyggare än någonsin! (y) Idag efter jobbet ska jag för första gången på tre (!) veckor få cykla på min egna cykel :D Det ska jag nog fira med att cykla en sisådär 2 mil. Vet ej hur lång sträckan är, men jag lär förbränna kalorier i alla fall :D Och bli slankare, snyggare och mer vältränad! Och vem vill inte det? :)


DAGENS.

Dagens träning;
- promenad, ca 7 km
- styrketräning, 1 timme

NU är jag mig lik igen ;) höhö Hoppas att det lönar sig :D

11 JULI

IGÅR: ? (senaste vägningen den 25 juni - 69,0 kg)
IDAG: 67,4 kg
MÅL: 65,0 kg (som kvällsvikt)

Känns som att det evigheter sedan jag skrev ett DAGFÖRDAG-inlägg! Men så kul att vara tillbaka och kunna blogga rejält igen :D Ni som är nya läsare: Varje dag som jag har tillgång till min våg lägger jag ut min vikt för att ni ska kunna följa min resa mot drömkroppen. Smart va:D

Sitter på jobbet nu. Hann med en timmes gym innan jobbet. Och sedan när jag kommer hem ska jag dra med min pojkvän ut och gå en sväng på 7 km :) Det är fint det (y)

VIKT

Nu när jag har kommit hem ställde jag mig på vågen, som visade 67,0 kg - MED KLÄDER :D När jag åkte för två veckor sedan visade vågen 69,0 UTAN kläder :D Härligt! Det kommer bli kul att se vad min morgonvikt är i morgon :D:D

DÅLIG UPDATE

Sitter på färjan nu. Det blir update om vikt och sådant när jag kommer hem, can't wait!

Om jag väger...
.. 69 kg - helt okey
.. 68 kg - bra bra!
.. 67 kg - kanonbra!
.. 70 kg - inte bra, men helt ok.
.. 71+ kg - jag måste leva på morötter och bo i gymmet!

GÅRDAGENS LUNCH

Ceasarsallad. Helt otroligt god var den.

SISTA DAGEN PÅ GOTLAND

I morgon åker jag hem! Borta bra, hemma bäst.
Idag har jag solat (blivit riktigt brun under dessa veckor!) och jobbat. I morgon åker jag hem. Ska bli skönt att komma hem till höst, gym, cykel och VÅGEN. Känner mig tjock >< Men det gör jag alltid när jag ska väga mig efter ett våg-uppehåll... Vi får se om vågen visar chockerande siffror eller ej. Jag vägde 69 för två veckor sedan... Vad ska den visa i morgon kväll..?

SOL OCH CYKEL

Idag har jag solat ett par timmar! Börjar få en snygg färg :) Har också shoppat jeansshorts! Tre st för 600 spänn kr blev det :D Älskar att det är så mycket rea och sådant nu :) Så jag är nöjd och det är så skönt att ha ett par som faktiskt PASSAR. Men jag köpte så att de blev liiiite för tighta för 1) jag kommer bli smalare och 2) jeans har förmågan att stretchas ut en size.

Men nu ska jag knapra i mig lite tacopaj, sedan ska jag ut och cykla 1,3 mil :)

SHOPPING

Idag ska jag shoppa kläder. Jeansshorts. Om det finns några snygga. Ska ladda upp en bild på hur mina jeansshorts ser ut nu.. Det är typ baggy-jeansshorts! Men nu ska jag in till Visby och se vad det finns för utbud.

DAGENS.

FRULLE: yoghurt, jordgubbar, smultron, kokos, passionsfrukt o en liten smörgås med färskost.
LUNCH: sallad; tomat, gurka, sallad, paprika, kyckling, jordgubbe, vattenmelon, ananas
MELLIS: nästan som frullen, dock inte lika mycket.
KVÄLLSMAT: sallad; champinjoner, minimajs, ett ägg, keso, gurka, meloner, ananas, kyckling, liiiite dressing som jag knappt rörde

IN BIKINI

Today.

DRÖMKROPP

JA TACK!

SORRY!

Jag är hemskt ledsen över att jag är sämst på bloggen! Jag kan ju inte uppdatera om vikter eller något >< Det suger! Men är hemma på söndag, så nästa vecka kör vi hårt!
Snälla, låt vågen visa bra siffror på söndag!

CHILL DAY

Jobbat lite, varit på Fårö. Tänkte att jag skulle skoja till det lite idag, har ju tagit bilder på mina måltider (har blivit en vana under tiden på Gotland) men nu tänkte jag att jag kunde publicera ett par! Då får ni ju en liiiiite roligare läsning? Men men, såhär ser intaget ut;
FRULLE: yoghurt med vattenmelon och jordgubbar (NO SHIT?!)
LUNCH: kyckingsallad (NO SHIT?!) men ingen majs, eller oliver eller dressing
MELLIS: saffranspannkaka med lite grädde. Men ingen salmbärssylt och inte all grädde.
KVÄLLSMAT: två korvar i ett fullkornsbröd, yoghurt med jordgubbar (NEVER HAPPEND BEFORE>< Men det är så förbannat gott, och kalorifattigt^^) och två tunna skivor bröd.

Sådär, nu kan ni kalla mig för tjockis >< haha. Eller inte ;D Det var måååånga år sedan jag vägde 69? 68? 70? Jajaj, vi får se på söndag!

GRILLAT

Grillat med ett par bekanta! Ingen träning idag (förutom mina dagliga magövningar), men intaget är detta;
FRULLE: yoghurt med vattenmelon och jordgubbar
LUNCH: en liten sallad (kyckling, gurka, ananas, sallad, räkor, ett ägg)
MELLIS: 200 gr hallon
KVÄLLSMAT: grillat kött och sallad och en matsked potatisgratäng + lite lite hemmagjord dajmglass med smultron.

Intaget duger! Jag är lite småhungig, och jag åt ju inte grillat för mindre än... 3 timmar sedan. Så det är ju ett tecken på att jag inte åt för mycket :)

CYKLAT

Hade tänk och bara cykla 5 km men det råkade visst bli 13 km ^^ Men det är pissbra :D Känner mig nöjd :) Nu ska jag inte käka något, bara dricka massa vatten (onödigt och äta såhär sent! då käkar jag hellre lite mer till frulle i morgon!). Men nu ska jag stretcha!

Just de, måttbandet visade varken plus eller minus. Så det kan ju inte vara käpprätt åt skogen!
give meeee!

MÅTTBAND

Min morsa tog med sig ett måttband av någon anledning till Gotland. Ska låna det sedan, och sedan mäta min midja! Jag vill inte ha svullnat upp något>< När jag kommer hem (på söndag) vill jag se goda resultat på vågen så att jag blir motiverad med att komma igång rejält med träningen igen :) Återkommer med hur det ser ut med mitt midjemått ikväll :)

HUNGRIG

Hungrig, men tycker att jag har ätit mer än tillräckligt för idag, här är intaget;
FRULLE: yoghurt med jordgubbar + passionsfrukt med ett glas juice
LUNCH: Ceasarsallad
MELLIS: jordgubbar, vattenmelon, två skivor grvovt bröd och tre Finn Crisps + ett glas juice
KVÄLLSMAT: vetinteomjagskaätanågotmer.

Träning:
- simning, ca 30 min
- promenad, ca 30 min
Sedan blir det ju det vanliga med 100 situps och lite andra magövningar så att man toppar formen ;) Vet inte om jag ska ta en liten sväng på cykeln, ja det får det bli :)

ÅT SKOGEN

Min träning har varit åt skogen de senaste dagarna >< För jävla uruselt är det! Men men, jag är faktiskt på semester (ser det som en semester att vara på Gotland, men jag jobbar ju här i fjorton dagar, såå).. Men det är ingen ursäkt. Men jag saknar att trampa runt på MIN EGNA cykel! Men i morgon ska jag ta en promenad. Och så kanske cykla, om det är väder för det. Ska tydligen åska och hålla på i morgon >< Blllläääeshh..

Har dock börjat få en fin bränna :) Och jag har inte börjat fjälla - än! ;)

STRANDEN NÄSTA

Nu åker jag iväg för att bli snyggare - till stranden! Ska få en fin färg nu :) Vi hörs ikväll!


JAG VILL HEM TILL..

Jag längtar hem till mina 2 timmar träning om dagen. Cyklig. Ridning. GYMMA. Promenader. Och till min vän vågen.
Jag vill hem och hårdträna så att magmusklerna kommer komma fram...

STRANDEN

Nu fungerar det äntligen att ladda upp bilder igen, så här är en bild på mig.
Med fem kg mindre så kanske den här kroppen blir helt okeeeey..

LUGNT

Har jobbat idag. Ätit makrill, potatis och lite gräddfil. Sedan en glass i Visby hamn till eftermiddags-mellis och så nu till kvällsmat, ett stekt ägg och lite stekta potatisar. Mums! Har promenerat i Visby idag, ca 2 timmar. I morgon är jag ledig, så ska sola och ta det lugnt :)

OH MY GOD

Har ätit den godaste laxen! Vi gjorde lax med fetaost-sås! Mmmmh, ljuvligt! Idag har jag inte käkat några kolhydrater i stort sett ^^ Men har inte tränat något än heller så! Eller, ska ju göra 100 situps sedan :) Måste ju ha en vilodag i veckan:)

Förlåt att min blogg suuuuger, men har inte så mycket att blogga om nu när min kära vän vågen är kvar på fastlandet. Och så jobbar jag en massa och hinner inte riktigt med bloggen :/ Får bli ändring på det sedan när jag är hemma :)

RSS 2.0