KENZAS MÅTT

Jag tycker att Kenza har en sådan snygg kropp! Hittade hennes kroppsmått hos hennes modellagentur.
Så, om ni vill ha en likadan kropp som henne ;) Jag ska ta mina mått snart och kolla hur lika/olika vi är :) Så kan man göra en söndagkväll... haha ;)
Bilder från hennes senaste utomlandsresa, sydafrika.

UTLÅTANDE

Träningsvideon är jobbig, kommer säkert kännas. Många roliga nya övningar presenteras. Det är inte så att man kör 30 situps, 2 min planka, 20 sit ups. Men dock kan jag tycka att 30 min, eller hon körde 15 min-pass två gånger blir lite tjatigt. Kommer nog göra videon då och då, men inte varje dag i sex veckor. Men, jag är svettig i pannan. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sätta mig med pluggandet.
Sköt om er!

PUMP + PROMENAD

30 min promenad i det fina vädret och sedan 60 min body pump. Ska testa Jillians magövningar snart :)

TRÄNINGSFILM TIPS.


Här är länken (den kom inte med på print screenen) : http://www.megastore.se/template/next%2CProduct.vm?itemid=2236406

Tack för tipset! Ska testa den (fanns att ladda hem). Så ett utlåtande kommer! :)
Ett smakprov kommer här.

MOTIVATION

Jag har dreglat över detta linne ett bra tag nu. Nu i plugget läser vi en psykologikurs. För att öka motivationen till sitt mål kan man lägga till en faktor som är en pådrivare. Min pådrivare kommer vara att när jag har nått mitt mål (magmuskler, eller deffat mig ner till 65 kg) så får jag köpa detta linne. Fiffigt, va? :) Nu är jag taggad, för vill verkligen ha detta linne :D I storlek SMALL. Det vore prima. Har S/M nu.
Mot BEACH 2012.

FM

Functional moves var skitkul :D Roligare än pump! FM är nästan som body pump, men pump är mer att man kör slut på muskelgrupperna, här stärker man musklerna istället! Rekomenderas!

UPDATE

Träningen igår:
- 30 min corepass
- 45 min afrodans
Kommande träning idag:
- 45 min functional moves
- ev. 60 min zumba, beror på vilken instruktör det är.



TYRA

Tyra har sådan snygg kropp, jag döööör!

NYTT MÅL

Jösses... Sommaren är snart här! Och jag skulle så JÄVLA gärna ha magrutor tills det. Känner att jag har kommit igång ordentligt med träningen nu i alla fall. Tränar en timme om dagen, varierat med spinning, pump, core, afro, zumba. Ska testa funcional moves på fredag. Så träningen känns skitbra! Maten känns OK. Skulle dock vilja att snön skulle försvinna så man kan cykla. Älskar att cykla. Cykla två mil och känna kalorierna fara iväg och svetten blir ett bevis på mödan! LOVE IT :)

Men men. Känns långt borta med magrutorna alltså.. Det sista på magen vill inte försvinna... MEN idag när jag körde bodypump och gjorde armhävningar och plankan hajade jag till när jag såg mig i spegeln - heey, jag har ju en slimmad kropp! Bara lite magmuskler på det, och jag är NÖJD!!
Så egentligen är inte mitt mål 62 kg, utan det är när jag har fått magmuskler. Kanske får det redan vid 64 kg, eller så kanske jag inte kan få det någon gång. Men för att behålla motivationen uppe så har jag mitt mål på 65 kg som kvällsvikt. 62 kg känns för långt borta.

ALLTSÅ:
Nya målet är: Att få magrutor och ha 65 kg som kvällsvikt.

TODAY

Tränade 30 min spinning (intervaller) och 30 min body pump. Är slut i kroppen.

-

AFRO - check!

VECKANS TRÄNINGSSCHEMA


M: core + spinning
T: afro
O: spinning + body pump
T: core + afro
F: functional moves
L: ledig
S: body pump


KVÄLLSMYS

Powernap och så lite yoghurt. Och har precis sett lejonkungen. Nu ska jag svepa ett stort glas med iskallt citronvatten och sedan nanna, för i morgon är det träningsdags igen! Återkommer i morgon med den kommande veckans träningsschema.

Intaget idag har varit bra;
FRULLE: Fruktsallad (liten melonsallad, snarare)
LUNCH: Räk- och äggsallad
MELLIS: kesellayoghurt med hallon
KVÄLLIS: hemmagjord hamburgare

BUUHUU

Jag gillar inte Zumba. Inte ett dugg.. Inte kul. Inte jobbigt alls. Så jag fortsätter nog att hålla mig till afrodansen! Då får man sådan rackarns träningsvärk! Men det blev väl lite träning i och med Zumbapasset ändå..

I morgon ska jag köra spinning 30 min + core 30 min.

DUMMA VÄCKARKLOCKA

Jag ställde klockan. Den ringde två gånger, men tredje gången efter snooze så vill den inte längre. Därför vaknade jag en halvtimme innan passet skulle börja. Först bara; "vaa faan, nu hinner jag inte käka och klä på mig och gå dit bort, jag sover istället". Men sedan skällde jag lite på mig själv och stressade upp. När jag slafsade i mig lite fruktsallad så såg jag på schemat att passet började 10.30 istället för 10.00.. Puuuh. Sitter nu chillad i soffan, men ska snart gå. Börjar bli riktigt sugen på att träna. Ett tack till mig själv att jag faktiskt klev upp!

Zumbaaaatime! Andra gången ett zumbapass. Första gången gick sådär, men då hade jag aldrig kört ett danspass innan. Nu har jag kört massa afro och har fått igång takten, så det kommer nog bli kul idag :) Svettigt!

"TRÄNING"

Har fortfarande sjukaste träningsvärken i baksida lår, så vågade inte köra BodyPump idag ifall man skulle bli skadad. Fick bli en promenad på 75 min istället. Men i morgon får det bli ett ZUMBA-pass, weei!

21 JANUARI

IDAG: 68,7 kg


VILODAG

Vilodag från träningen idag. Måste vila mina skador och så har jag sjukaste träningsvärken från afron igår! :D

BRA START PÅ DAGEN

Glömde väga mig i vanlig ordning i morse... Har inte fått in det som rutin ännu... Men i alla fall, jag har varit på gymmet, kört 30 min afro och 30 min core! Nu är jag trött i kroppen! Ska hoppa in i duschen, sedan gå till ett köpcenter, tar ca 30 min så det blir 1 timmes promenad också + shopping ;) Det blir bra det!

MOTIVATIONSTÄNK 5


MOTIVATIONSTÄNK 4.

Tänk att vara den som har snygga magmuskler

DANSAT

Då har man kört en timmes afropass. Är helt mör i kroppen nu... Men då sover man desto bättre:) Faktum är att jag ska nog dra mig till sängs snart!

MOTIVATIONSTÄNK 3.

Tänk att du kan vara den som har den snyggaste kroppen i din kompiskrets.


17 JANUARI

IGÅR: 68,9 kg
IDAG: 68,6 kg
MÅL:  62 kg


JUST NU:

Matmissbrukarna på TV4. Kanske finns något sevärt.

MOTIVATIONSTÄNK 2.

Tänk hur snyggt alla kläder kommer sitta på dig.

16 JANUARI

IDAG: 68,9 kg
MÅL: 62 kg

Nix pix, detta duger inte! Men nu är jag laddad för att starta en ny viktresa! Mot Beach 2012!

NYA TAG

I kväll åker jag hem. I morgon ska jag väga mig. Sedan börjar resan igen. För ett år sedan gick jag ner 15-20 kg på 3-4 månader. Om jag skulle gå ner mer än 5 kg på 2 månader skulle jag bli överlycklig! Bara så man ligger under 65 till sommaren, gärna neråt 62-63. Mindre än så vill jag inte väga, eftersom jag är så lång.  Jag är 185 och med en vikt på 62 kommer mitt BMI vara 18.1 (undervikt). Att vara för alldeles smal och väga alldeles för lite är inte hälsosamt.


MOTIVATIONSTÄNK 1.

Sommaren 2012 kommer bli din snyggaste sommar.

MOTIVATIONSUTBYTE!

Nu kör vi, motivera mig, så kommer ni få mycket motivation tillbaka av mig!

Jag säger bara BEACH -12!


REGLER

x träna magen minst 5 min varje dag eller 100 situps "bara för att få igång motivationen igen".
x inte käka något efter kl 22.
x fortfarande inte något godis! Har inte ätit godis sedan 8 april 2011.
x inte äta kakor eller bakelser. Endast om man blir bjuden. Och då bara äta lite. Och inte ofta.

Snart är sommaren här. Jävlar, måste komma i form. Det är hög tid att börja fokusera på BEACH -12!

DAGSFORM

Nu är tentorna skrivna och man har tid för mer träning. Idag; gymmet. Sedan bortrest men på måndag ska jag köra igen! Ska på kalas i morgon, men ska inte käka massa tårta och sådan SKIT.
Över 185 cm, vikt på 68 kg.
Startviken: 85 kg.
Mål: 62-65 kg.


AFRO

Inveg mina nya kläder (de som jag fick i förra inlägget) med ett afropass som garanterat kommer ge mig träningsvärk i morgon. Skönt. Nytt år, nya möjligheter.

RSS 2.0