"HAR DU GÅTT NER I VIKT?"

ÅÅÅH jag hatar verkligen när folk säger "Men har du gått ner i vikt?". Vad ska jag svara på det?! Jag vill ju inte framstå som någon som har hårdbantat >< För säger jag "Jaa, jag har gått ner 10-12 kg" så kommer de bara "Men varför, du var ju inte tjock från början?!". Visst är det kul att folk ser att något har hänt, men man vill ju inte skylta med det heller ><
Har ni något tips på vad man ska svara på frågan "Har du gått ner i vikt?"


Kommentarer
Postat av: *

Haha jag hatar sådant också, jag brukar säga typ; Jasså tycker du? Nää jag vet inte, typ.. :P haha. Kasst svar.

2011-05-25 @ 17:35:15
URL: http://peeerfekt.blogspot.com
Postat av: *

Sv: Ja, det är så galet roligt att gå på loppis, min nya favoritsyssla, haha. Men man får leta länge efter det man vill ha, finns ju jävligt mkt skit! Men guldkorn finns det alltid någonstans!

Jag tror jag har gått ner någon klädstorlek, har inte använt jeans på 3-4 år så lite svårt att jämföra, men jeanskjolarna och shortsen från förra sommaren är betydligt mycket större nu,och mina leggings är lösa i benen och midjan. samt att jag köpte en klänning i xs förra helgen som satt som ett smäck! Och magen är MYCKET plattare, hoppas att få bort det där jävla bukfettet snart, får införa mer magträningar =)

Har du gått ner någon storlek? Märker du skillnad? Det är så jävla skönt att ta tag i sig själv! Bara en själv kan förändra sig själv tills man blir nöjd =)

2011-05-25 @ 23:09:15
URL: http://peeerfekt.blogspot.com
Postat av: *

Sv: Precis, jag handlar verkligen aldrig kläder, men nu köpte jag grejjer jag även kan ha när jag går ner till min målvikt, men brallor får vänta!

Ahhh vad härligt! Det är tur att vi strävar efter realistiska mål, ingen anorexi här inte!

Natti natt! Och krya på dig!

2011-05-25 @ 23:24:11
URL: http://peeerfekt.blogspot.com
Postat av: Maria

hatar också det där>.< för man blir ju glad samtidigt som man inte vill att det ska märkas... det är konstigt, men så är det. jag brukar typ säga; "det är inget jag har märkt" ;D eller om de säger att jeansen ser stora ut; "jag har inte tvättat dem på ett tag, och de är jättestretchiga, så de töjer sig" eller något. usel bortförklaring, men det brukar gå hem XD

2011-05-26 @ 00:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0